محصولات غذایی مانند گوشت برای حفظ کیفیت و همچنین جلوگیری از فاسد شدن، نیازمند انجماد هستند. زیاد بودن زمان سرمایش در سردخانه معمولی موجب کاهش کیفیت رنگ، بو و مزه محصولات می‌شود. تونل انجماد می‌تواند این محصولات را به سرعت منجمد کرده و کیفیت را حفظ کند. تونل انجماد می‌تواند علاوه بر سطح محصولات، هسته آن ها را نیز به سرعت منجمد کند.


سردخانه و تجهیزات سرمایشی انجماد ,تونل ,کیفیت ,محصولات ,تونل انجماد ,سرعت منجمد ,انجماد می‌تواند ,تونل انجماد می‌تواند منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فایل یار دانشجو سرمايه گذار اشعار محمد قهرمان پرسش مهر بیستم رئیس جمهور 99-98 2uweb توری سایبان (شید گلخانه) کشتی کج موویس استارس | Movies Stars رنگین کمان مشاوره و نصب دتکتور منوکسید کربن گرمایش برودت پارس